Φιλοσοφία

η φιλοσοφια της craft μπυρασ

Η φιλοσοφία μας για την craft μπύρα βασίζεται σε τρεις πυλώνες, πάνω στους οποίους ισορροπεί το ταξίδι που κάνει το προϊόν, από την στιγμή που σχεδιάζεται σαν συνταγή και μέχρι αυτό να καταναλωθεί.

πελατησ & προϊον

Η Notos Brewery δημιουργήθηκε για να ζυθοποιεί μπύρα υψηλής ποιότητας για απαιτητικούς πελάτες. Αναγνωρίζουμε ότι το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο, οπότε βάζουμε τα δυνατά μας για να μην διαταράσσουμε αυτή την ισορροπία. Υποσχόμαστε να συμπεριφερόμαστε στους πελάτες μας και στους προμηθευτές μας σαν οικογένεια και να ζυθοποιούμε μια γκάμα προϊόντων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

παθοσ

Η ζυθοποίηση είναι το πάθος μας. Η δημιουργικότητα και η ακρίβεια σε κάθε συνταγή, είναι αυτό που μας κάνει να αγαπάμε τη μπύρα. Η δουλειά μας είναι να μπορέσουμε να περάσουμε το πάθος του ζυθοποιού, σε κάθε ποτήρι μπύρας που καταναλώνεται.

γνωση

Δεν ταιριάζουν όλα τα είδη μπύρας σε όλους και η ποικιλία των ειδών μπύρας που υπάρχει σήμερα είναι τεράστια. Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στον κλάδο της craft μπύρας, είναι η συνεχής γνώση και εξέλιξη. Βοηθάμε τους πελάτες μας να επιλέξουν σωστά το είδος της μπύρας που ταιριάζει στις ανάγκες τους και εκπαιδεύουμε καταναλωτές και προσωπικό μέσω μικρών σεμιναρίων στο ζυθοποιείο μας ή στα σημεία πώλησης. Η γνώση δημιουργεί κατανόηση και η κατανόηση οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ικανοποίηση τη στιγμή της κατανάλωσης του προϊόντος.

Καλώς όρισες! Είσαι πάνω από 18 ετών; Είσαι σε ηλικία που μπορείς να πιείς νόμιμα αλκοόλ; Επίσης το site μας χρησιμοποιεί cookies. Αν συνεχίσεις την περιήγησή σου, σημαίνει ότι συναινείς στην χρήση τους.